مشاوره مالیاتی پروانه کسب

مشاوره مالیاتی پروانه کسب _ مالیات پروانه کسب را از کجا اسعلان بگیریم؟

مشاوره مالیاتی پروانه کسب

 

امروزه کسب و کار یکی از مهم ترین فعالیت های است که هر فردی می تواند آن را انجام دهد بنابراین شما برای این که یک کسب و کار موفق را، راه اندازی کنید، به جواز کسب برای کسب و کار مدنظر خود نیاز دارید. این جواز نشان دهنده ی موافق بودن دولت برای انجام آن کسب و کار یا فعالیت های تجاری دیگر است. مشاوره مالیاتی پروانه کسب می تواند به شما کمک کند که پروانه کسب، شرکت یا هر کسب و کاری که دارید را به راحتی داشته باشید و کسب و کار خود را راه اندازی کنید و به درآمد مد نظرتان برسید. همچنین شما کاربران عزیز می توانید به مشاوره مالیاتی در کرج و مشاوره مالیاتی در تهران مراجعه کنید و سپس اقدام به دریافت پروانه کسب و کار خود نمایید.

 

پروانه کسب چیست؟

 

پروانه کسب همان طور که در مطالب ابتدایی این مقاله بیان کردیم، در واقع نشان دهنده ی موافقت دولت برای انجام فعالیت های تجاری و کسب و کار می باشد. پروانه کسب معمولا توسط وزارتخانه ها و سازمان های مربوطه صادر می شود. معمولا جواز کسب و کار شامل جزئیاتی مانند نوع کسب و کار، محل و شرایط کسب و کار می شود. بنابراین طبق مطالب بالا دریافتیم که پروانه کسب باعث می شود که کسب و کار ها به صورت قانونی فعالیت کنند.

بنابراین در صورتی که پروانه کسب و کار ندارید، کسب و کار شما قانونی نیست و امکان دارد دولت کسب و کار شما را تعطیل کند. بنابراین در اسرع وقت باید اقدام به دریافت پروانه کسب نمایید. شما متقاضیان عزیز می توانید برای تسریع در دریافت پروانه کسب و کار خود، به مشاوره مالیاتی پروانه کسب مراجعه کنید و سپس اقدام به دریافت پروانه کسب و کار خود نمایید. مشاوره مالیاتی از آن جایی که در زمینه پروانه کسب سر رشته دارد و دارای تجارب بسیار زیادی در این زمینه می باشد، می تواند به شما کمک شایانی نمایید.

به طور کلی می توانیم بگوییم که پروانه کسب نشان دهنده این است که فرد یا شرکت بر اساس قانون و مقررات دولت ، اجازه انجام فعالیت های تجاری و کسب و کار را دارند. افراد و شرکت ها در پروسه دریافت پروانه کسب باید مالیات موسوم به مالیات پروانه کسب را پرداخت کنند و سپس سایر مراحل مربوط به دریافت پروانه کسب را طی کنند. مشاوره مالیاتی پروانه کسب می تواند با راهنمایی های صحیح خود، به شما باعث شود که پروانه کسب و مار خود را سریع تر بگیرید.

 

سامانه پرداخت مالیات پروانه کسب

 

سامانه my.tax.gov.ir سامانه پرداخت مالیات برای پرداخت مالیات پروانه کسب و کار می باشد که شما کاربران عزیز می توانید از طریق درگاه ملی خدمات مالیات به این سامانه دسترسی داشته باشید. توجه داشته باشید که اپلیکیشن مالیات من توسط این سامانه برای گوشی های تلفن همراه آماده کرده است تا افراد و شرکت ها بتوانند فعالیت های مالیاتی خود را به راحتی انجام دهند. همچنین در این سامانه می توانید استعلام مالیات پروانه کسب خودتان را مشاهده و دریافت کنید. مشاوره مالیاتی پروانه کسب در این زمینه می تواند به شما عزیزان کمک بسیاری کند.

برای این کار فقط کافی است که به پروفایل کاربری خود وارد شوید، این کار تنها با وارد کردن کلمه کاربری و رمز عبور شما امکان پذیر است. بعد از تایید کلمه کاربری و رمز عبور برای تلفن همراه شما یک کد ارسال می شود. (به این نکته توجه داشته باشید که خط تلفن همراه، به نام خودتان باشد). بعد از وارد کردن کد وارد سامانه می شوید و در ادامه می توانید استعلام مالیات پروانه کسب خود را به راحتی دریافت کنید.

برای این کار کافی است که به پرونده مالیات من بروید و سپس مالیات پروانه کسب خود را مشاهده و دریافت کنید. در صورتی که در هنگام کار با سامانه دچار مشکل شدید، نگران نباشید و با یک مشاوره مالیاتی تماس بگیرید و بعد از حل مشکل، مالیات پروانه کسب خود را مشاهده و دریافت کنید.

همچنین شما می توانید با مراجعه به شرکت حسابداری در کرج و شرکت حسابرسی در تهران بدون این کار خودتان کار خاصی انجام دهید. اقدام به دریافت مالیات پروانه کسب خود نمایید و در صورتی که بدهی داشته باشید آن را تسویه کنید و به فعالیت های تجاری خود ادامه دهید.

 

چرا مالیات پروانه کسب مهم است؟

 

به طور کلی، اخذ مالیات در اقتصاد سراسر دنیا دارای اهمیت می باشد چرا که مالیات به عنوان یک منبع درآمد برای دولت می باشد و به تعادل در جامعه بسیار کمک می کند. مالیات کسب و کارهای کوچک تر بر اساس درآمد آن ها حد مشخص شده ۲.۵ درصد می باشد و برای کسب و کارهای بزرگتر تا ۲۵ درصد نیز مشخص شده است. که این اعداد برای یک سال مالیاتی است که مشمولین هر ساله باید مالیات کسب و کار خود را پرداخت کنند.

یکی از عواملی که باعث اهمیت زیاد اخذ مالیات پروانه کسب می شود این است که دولت بتواند آمار و ارقام دقیقی از تمام فعالیت های تجاری و کسب و کارها داشته باشد.

در بعضی از مواقع ثبت اظهارنامه مالیاتی کار دشواری می باشد که شما متقاضیان عزیز می توانید قبل از اقدام در مورد دریافت مالیات پروانه کسب، با مشاوره مالیاتی پروانه کسب مراجعه کنید و سپس اقدام به دریافت مالیات پروانه کسب خود نمایید.

 

آیا بدهی مالیات پروانه کسب از تمدید مجدد پروانه کسب جلوگیری می کند؟

 

شاید برای شما متقاضیان عزیز این سوال پیش آید که آیا بدهی مالیات پروانه کسب از تمدید مجدد پروانه کسب جلوگیری می کند؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که طبق ماده ۱۸۶ قانون مالیات های مستقیم، یکی از مهم ترین بندهای مالیات پروانه کسب یا تمدید پروانه کسب، استعلام بدهی پروانه کسب فرد در سازمان مالیاتی می باشد.

پس باید بگوییم که جواب این سوال بله است. چرا که همه ی کسب و کارها باید برای تمدید پروانه کسب و کار خود، هر ساله مالیات کسب و کار خود را بپردازند. در صورتی که فرد یا شرکت مالیات پروانه کسب خود را پرداخت نکند، مالیات پروانه کسب می تواند به زمان تمدید تاخیری بدهد و یا پروانه کسب را تمدید نکند که این مجازات امکان دارد به قیمت از دست دادن فعالیت های تجاری فرد یا شرکت شود.

شما متقاضیان عزیز می توانید برای از شرکت حسابداری یا شرکت حسابرسی کمک بگیرید و مالیات پروانه کسب خود را دریافت و پرداخت نمایید تا بتوانید به فعالیت های تجاری خود ادامه دهید. همچنین می توانید به یک مشاوره مالیاتی پروانه کسب مراجعه کنید و سپس اقدامات لازم را انجام دهید.

 

سخن پایانی

 

همان طور که در مطالب بالا بیان کردیم پروانه کسب نقش اساسی در فعالیت های تجاری شما عزیزان دارد. پرداخت مالیات پروانه کسب، علاوه بر این که منابع مالی دولت را تامین می کند، این امکان را نیز به دولت می دهد که بر کسب و کارها نظارت داشته باشد.

بنابراین پرداخت به موقع مالیات پروانه کسب کمک شایانی به دولت و خود افراد می کند. شما متقاضیان عزیز می توانید برای دریافت مالیات پروانه کسب و کار خود به شرکت حسابداری یا شرکت حسابرسی مراجعه کنید و یا با مشاوره مالیاتی پروانه کسب تماس بگیرید و مالیات پروانه کسب خود را به راحتی بدست بیاورید و سپس اقدام  به پرداخت مالیات پروانه کسب و کار خود نمایید. شما می توانید با پرداخت به موقع مالیات پروانه کسب و کار هم به دولت و هم به خودتان کمک کنید.

بسیار سپاسگزاریم که تا انتهای مقاله مشاوره مالیاتی پروانه کسب ما را همراهی کردید. کمال تشکر و قدردانی را از شما بزرگواران داریم.