مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده
در دنیای بیزینس، یکی از مهم ترین موضوعاتی که هر بیزینسی ممکن است با آن آشنا باشد زیانده بودن آن بیزینس است. همچنین در دنیای بیزینس، مالیات برای شرکت های زیانده نیز می باشد. به عبارت دیگر مالیات شرکت های زیانده نمونه ای از مالیات است که بر پایه سود و زیان سالانه شرکت ها تعیین می شود که برای شرکت هایی که در سال های ابتدایی تاسیس هستند و به سود نرسیده اند، یک امر بسیار مهم بشمار می رود. بنابراین طبق مطالب گفته شده شرکت های زیانده نیز باید همانند سایر شرکت ها که به سود خوبی رسیده اند، مالیات پرداخت کنند.
اما طبق قانون و مقررات مالیاتی ممکن است در برخی از موارد تفاوت های داشته باشند. توجه داشته باشید که در نحوه محاسبه مالیات شرکت های زیانده مواردی مانند تخفیفات مالیاتی، درخواست مالیاتی دولت، تعویق در پرداخت مالیات و روند پرداخت مالیات شرکت زیانده باید مطابق قانون و مقررات مالیاتی مربوطه باشد. در نتیجه شرکت های زیانده باید مالیات خود را بر اساس هزینه های واقعی خود و درآمد خود پرداخت نمایند.
شما می توانید با مراجعه به مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده، مشاوره مالیاتی دریافت کنید و مالیات شرکت خود را پرداخت نمایید. همچنین شما می توانید با مراجعه به شرکت حسابداری یا شرکت حسابرسی امور مالیاتی شرکت خود را به آن ها بسپارید و با خیال راحت تر به دنبال راهی برای به سود رسیدن شرکت خود باشید و به اهداف اقتصادی خود برسید.
چگونگی تعیین مالیات شرکت های زیانده
سازمان امور مالیاتی کشور به منظور تعیین مالیات شرکت های زیانده از اطلاعاتی مانند اطلاعات مالی و حسابداری آن شرکت ها استفاده می کند و همچنین فرآیندها و مراحلی را نیز برای تعیین مالیات این نوع شرکت ها نیز طی می کنند. این فرآیندها و مراحل مهم مالیاتی برای شرکت های زیانده به شرح زیر است.
- باید اطلاعات مالی شرکت های زیانده به طور کامل ثبت شود که این امر در صورتی امکان پذیر است که شرکت ها، اطلاعات مالی مانند هزینه ها (هزینه های عملیاتی، هزینه های مربوط به تحقیق و توسعه، هزینه های حقوق و دستمزد و …) و درآمد خود را به صورت دقیق ثبت کنند.
- تطابق اطلاعات مالی، سازمان امور مالیاتی کشور اطلاعات مالی شرکت زیانده را مورد بررسی قرار می دهد تا مطمئن شود که اطلاعات مالی آن شرکت ها درست و صحیح است که بررسی درست بودن اطلاعات مالی شرکت زیانده می تواند شامل سیستم های مالی شرکت زیانده و بررسی مستندات مالی و حسابداری آن شرکت ها باشد.
- تحلیل هزینه های شرکت های زیانده، سازمان امور مالیاتی کشور هزینه های شرکت های زیانده را تحلیل می کنند تا مطمئن شوند که هزینه های مرتبط، مربوط به فعالیت های قانونی و روزمره شرکت زیانده است. در صورتی که سازمان امور مالیاتی کشور، زیانده بودن شرکت را تعیین کند، مالیات آن شرکت بر اساس زیانده بودن آن محاسبه می شود. بنابراین طبق مطالب گفته شده زیان ده بودن یک شرکت براساس اطلاعات مال دقیق آن شرکت، تحلیل هزینه ها و درآمد آن و تایید زیان آن شرکت توسط سازمان مالیات کشور تعیین می شود.
شما کاربران عزیز می توانید از طریق مراجعه به مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده، مشاوره مالیاتی در این زمینه دریافت کنید و یا می توانید با مراجعه به شرکت حسابداری در کرج یا شرکت حسابرسی در تهران امور مالیاتی شرکت خود را به آن ها بسپارید و با خیالی آسوده تر به انجام فعالیت اقتصادی سود آور بیندیشید و سپس اقدام کنید تا شرکت زیان دیده شما به سود عالی برسد.
چگونگی رد زیانده بودن شرکت ها توسط امور مالیاتی
در مقاله مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده آمده است که سازمان امور مالیاتی معمولا با دقت بسیاری درآمدها و هزینه های شرکت ها را مورد بررسی قرار می دهد تا مطمئن شود که درآمدها و هزینه های شرکت مطابق با قانون و مقررات مالیاتی کشور است. هنگامی که یک شرکت پرونده مالیاتی خود را به سازمان امور مالیاتی تقدیم می کند. سازمان امور مالیاتی در هنگام بررسی درآمدها و هزینه های شرکت ها ممکن است با مواردی برخورد کنند که با مقررات و قانون مالیاتی کشور سازگاری نداشته باشند. از این رو آن ها را رد می کنند. برخی از مواردی که سازمان امور مالیاتی ممکن است آن ها را رد کند، به شرح زیر می باشد:
تطابق نداشتن با قانون و مقررات مالیاتی کشور
در صورتی که درآمد شرکت ها و هزینه های آن ها با مقررات و قوانین مالیاتی کشور سازگاری نداشته باشد، سازمان امور مالیاتی کشور ممکن است آن اطلاعات مالی را رد کند. به طور مثال مانند درآمدهایی که از مالیات معاف هستند یا هزینه هایی که مشمول مالیات نمی شوند. شرکت حسابداری یا شرکت حسابرسی می تواند با انجام مور مالیاتی شرکت زیانده، به شما کمک شایانی نمایید و اطلاعات والی شرکت شما را به درستی تنظیم و ثبت کند.
نداشتن مدارک مستند و معتبر
در صورتی چه مدارک و اطلاعات مربوط به هزینه ها و درآمدهای شرکت با مستندات و مدارک قابل قبولی همراه نباشد. سازمان امور نالیاتی کشور آن را رد می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر شما کاربران گرامی می توانید با مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده تماس بگیرید و اطلاعات مدنظر خود را به دست بیاورید. همچنین می توانید به مشاوره مالیاتی در تهران یا مشاوره مالیاتی در کرج و یا سایر شهرها مراجعه کنید و اطلاعات مورد نیاز خود را بدست بیاورید و سپس اقدام نمایید و شرکت خود را از زیان آور بودن خارج کنید و به سود فراوانی در کسب و کار خود برسید.
ارائه هزینه های بی ارتباط با قوانین و مقررات کشور
هزینه هایی که با فعالیت های معمولی و مشروع شرکت ها در ارتباط نباشند به عنوان هزینه های اضافی شناخته می شوند و از طرف سازمان امور مالیاتی کشور رد می شوند. مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده می تواند به شما عزیزان کمک فراوانی در این زمینه کند تا بتوانید هزینه های اضافی شرکت زیان دیده خود را از بین ببرید.
عدم توافق با ابهامات و سوالات
در صورتی که سازمان امور مالیاتی کشور ابهامات و سوالاتی در مورد اطلاعات مالی شرکت ها داشته باشد و پاسخ قابل قبولی به آن ابهامات و سوالات داده نشود، امکان دارد زیانده بودن شرکت را رد کند. بنابراین شرکت ها باید توجه داشته باشند که تمام اطلاعات مالی شرکت را به درستی ثبت کنند تا از رد شدن زیانده بودن شرکت، در صورتی که شرکت در زیان است، جلوگیری کنند.
مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده می تواند با مشاوره مالیاتی صحیح باعث شود تا اشخاص به درستی اطلاعات مالی شرکت خود را ثبت کنند و از ابهامات و رد شدن شرکت به عنوان زیانده جلوگیری کنند.
نتیجه گیری
همان طور که در مطالب بالا بیان کردیم، برای جلوگیری از رد شدن شرکت زیانده توسط یازمان امور مالیاتی، صاحبان شرکت باید با مقررات و قوانین مالیاتی آشنا شوند و اطلاعات مالی شرکت خود را به درستی و دقت ثبت کنند و به سازمان امور مالیاتی ارائه کنند و شمول مالیات شرکت های زیانده شوند.
از این که تا انتهای مقاله مشاوره مالیاتی شرکتهای زیانده ما را همراهی کردید، کمال شکر و قدردانی را داریم. امید است مطالب گفته شده برای شما کاربران عزیز مفید واقع شده باشد.