مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس
شرکت هایی که تازه تاسیس می شوند، در شروع فعالیتشان این دغدغه را دارند که چگونه باید مالیات پرداخت کنند. اکثر مردم به این موضوع باور دارند که به شرکت های تازه تاسیس مالیات تعلق نمی گیرد و مالیات فقط برای شرکت های بزرگ با درآمد بسیار بالا می باشد. در واقع این باور اشتباهی است چرا که تمامی شرکت ها در هر شرایطی که باشند باید مالیات خود را به دولت پرداخت کنند. اگر قصد دارید شرکت تاسیس کنید باید در ابتدا به این موضوع توجه کنید تا از مشکلات مالیاتی که ممکن است برایتان پیش آید، جلوگیری نمایید. در ابتدای تاسیس یک شریک، دو موضوع بسیار مهم است که باید به آن توجه کنید.
- ایجاد پرونده مالیاتی
- تنظیم دفاتر قانونی
مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس، می تواند به شما در این زمینه کمک فراوانی کند، چرا که تخصص و ماهر زیادی در موضوع مالیاتی دارند و می توانند به درستی مشاوره مالیاتی به شما کاربران عزیز دهند و شما را راهنمایی کنند. مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس می تواند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری و تلفنی باشد.
آیا شرکت تازه تاسیس باید مالیات پرداخت کند؟
در جواب این سوال باید بگوییم که بسیاری از مردم به این باور دارند که موسسات و شرکت هایی که طی سال مالی، درآمد بالا و سود خوبی کسب کردند باید مالیات به دولت پرداخت کنند. اما طبق قانون، تمام موسسات و شرکت هایی از زمان ثبت رسمی آن ها به عنوان یک بیزینس به طور رسمی شناخته شده اند، باید مالیات پرداخت کنند، فارغ از این که درآمد و سود دارند یا نه، بنابراین ما به شما توصیه می کنیم در صورتی که موسسه یا شرکتی ثبت کردید، فعالیت های اقتصادی خود را به درستی انجام دهید تا دچار ضرر نشوید.
همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که شرکت ها و موسسات به طور پیش فرض از مالیات معاف نیستند. فقط در صورتی چه فعالیت های مالیاتی خود را به موقع پرداخت کنند و در زمان معین و احراز شرایط معاف از مالیات، ممکن است از پرداخت مالیات معاف شوند. مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس، توسط مشاوره مالیاتی در تهران و مشاوره مالیاتی در کرج می تواند به شما عزیزان که قصد دارید شرکت خود را تازه تاسیس کنید، کمک شایانی نمایید. مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس می تواند هم به صورت حضوری و هم به صورت غیر حضوری و تلفنی باشد.
فعالیت های مربوط به مالیات شرکت های تازه تاسیس
هر شرکت تازه تاسیس، پس از انجام تمام امور مربوط به ثبت رسمی شرکت و فعالیت های اقتصادی خود، موظف است وظیفه خود در قبال پرداخت مالیات شرکت های تازه تاسیس را انجام دهد. فعالیت هایی که یک شرکت تازه تاسیس باید انجام دهد، به شرح زیر می باشد. البته توجه داشته باشید که این فعالیت ها و تکالیف فقط مربوط به شرکت ها و موسسات تازه تاسیس نیست و همه شرکت ها و موسسات باید آن ها را انجام دهند.
ایجاد پرونده مالیاتی و ثبت در نظام مالیاتی کشور
پرداخت مالیات بر سرمایه در سامانه مودیان
تنظیم و ثبت دفاتر قانونی
ایجاد لیست مالیات حقوق و ارسال آن در سامانه مودیان
تنظیم اظهارنامه ارزش افزوده و ارسال آن
تنظیم اطلاعات مربوط به معاملات فصلی و ارسال آن
تنظیم اظهارنامه مالیات بر درآمد و ارسال آن
مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس می تواند کمک فراوانی به شما کاربران عزیزی که تازه شرکت یا موسسه خود را تاسیس کردید، کند و شرکت شما را از اشتباهات مالیاتی در امان نگه دارد. همچنین شرکت حسابداری یا موسسه حسابرسی می تواند به شما در این زمینه کمک فراوانی کند تا بتوانید مالیات شرکت تازه تاسیس خود را به راحتی پرداخت کنید و دچار ضرر نشوید.
آیا معافیت های مالیاتی به شرکت های تازه تاسیس تعلق می گیرد؟
بعضی از اشخاصی که صاحب کسب و کار هستند، تصور می کنند که شرکت هایی که تازه تاسیس می شوند نیاز به پرداخت مالیات ندارند و معاف از مالیات هستند. به بیانی دیگر برای کسب و کار تازه تاسیس خود یک سال معافیت مالی در نظر می گیرند. در صورتی که هیچ کدام از شرکت ها و کسب و کارهای تازه تاسیس در حالت عادی، از مالیات معاف نیستند و باید تکالیف و وظایف مربوط به پرداخت مالیات را انجام دهند. اما سازمان مالیاتی کشور در خصوص معافیت های مالی شرکت های تازه تاسیس، بیانیه های دارد که در برخی از موارد شرکت های تازه تاسیس طبق ماده ۸۱ و ماده ۱۳۲ تا ۱۴۸ ق م م، معافیت کسب و کارهای تازه تاسیس و شرکت های تازه تاسیس را معرفی کرده است که این معافیت ها به شرح زیر می باشد.
شرکت های تعاونی
شرکت های دانش بنیان
شرکت هایی که به صورت غیر دولتی، تولیدی یا معدنی، هتل ها، مراکز گردشگری و بیمارستان ها تاسیس می شوند.
شرکت هایی که در حوزه کشاورزی و صندوق های حمایت از کشاورزان تاسیس می شوند.
موسسه های آموزشی و فرهنگی
صنایع دستی و کارگاه های فرش دستباف
مراکز نگهداری معلولین
مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان بی سرپرست و بد سرپرست
فعالیت های مربوط به امور خیریه
همچنین شرکت حسابداری یا موسسه حسابرسی موسسه حسابرسی می تواند برای تنظیم و ثبت امور مالیاتی به شما عزیزان کمک فراوانی نمایید و شما می توانید با اطمینان خاطر و آرامش بیشتری به امور مالیاتی شرکت تازه تاسیس خود بپردازید و اهداف اقتصادی خود را به نحوه احسن پیش ببرید.
کلام آخر
مالیات شرکت های تازه تاسیس همان طور که در مطالب بالا بیان کردیم یکی از دغدغه های شرکت های تازه تاسیس است که افرادی که کسب و کار خود را، راه اندازی می کنند یا شرکت یا موسسه ای را تاسیس می کند با آن روبرو هستند. چرا که فعالیت ها و وظایف مالیاتی از زمان راه اندازی شرکت یا موسسه، آغاز می شود که بی خبری از این موضوع می تواند، جرایم سنگینی برای صاحبان شرکت های نوپا یا تازه تاسیس به همراه داشته باشد. مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس می تواند به شما عزیزان که کسب کار خود را به تازگی راه اندازی کردید، کند.
همچنین پرداخت مالیات برای شرکت های تازه تاسیس یک موضوع بسیار مهم است که در حوزه سیاست های مالی دولت است و تاثیر فراوانی بر توسعه و رشد اقتصادی کشور دارد. دولت با ارائه، معافیت های مالیاتی و تعیین شرایط معافیت های مالیاتی به منظور حمایت از کسب و کار های نو پا و شرکت های تازه تاسیس باعث تشویق بیشتر نوآوران و سرمایه گذاران شده است که این امر باعث تقویت پایه های اقتصادی کشور می شود.
صاحبان شرکت های تازه تاسیس می توانند با مراجعه به شرکت حسابرسی در تهران یا شرکت حسابداری در کرج وظایف مالیاتی خود را به نحواحسن انجام دهند و با خیالی راحت تر به اهداف اقتصادی خود بپردازند.
بسیار خرسندیم که شما بزرگواران تا انتهای مقاله مشاوره مالیاتی شرکت های تازه تاسیس ما را همراهی کردید و کمال تشکر و قدردانی را داریم.